Povesti de succes- Povestea lui Andrei

Andrei este un baiat curajos, ambitios, sensibil, inteligent si nu in ultimul rand, frumos si sanatos. Multiplu medaliat la competitiile locale si nationale de kyokushin, acesta a obtinut in luna Martie 2018 si medalia de bronz la Balcaniada.
Insa lucrurile nu au stat intotdeauna asa. In urma cu aproximativ trei ani, Andrei avea 130 de centrimetri si 48 de kilograme, cand a inceput sa invete cum sa manance sanatos. In primele 8 luni a slabit 10 kilograme, cu ajutorul sedintelor de nutritie si dezvoltare personala, iar astazi este un copil frumos, sanatos, echilibrat fizic si emotional, care a inteles ca odata cu un comportament alimentar sanatos a dobandit, pe langa suplete, agilitate si buna-dispozitie, o mai mare putere de concentrare, mai multa incredere in sine si puterea de a-si transforma visele in realitate.
In acesti trei ani, nu doar Andrei si-a modificat stilul de viata, ci intreaga familie. Mihnea, fratele mai mic, ii calca pe urme si povesteste entuziasmat de fiecare data despre cel ce i-a devenit model de succes.


Felicitari campionului nostru!

Author Info

admin

No Comments

Post a Comment